top of page
IMG_3881_edited.jpg

TALOUSHALLINNON PALVELUT

Palvelut: Services
IrmaRaili 2x.JPG

PALKKA- JA HENKILÖSTÖHALLINTO

Hoidamme toimittamillasi tiedoilla  palkanlaskennan työntekijöillesi sekä palkkalaskelmien lähettämisen ja maksuliikenteen. 

Huolehdimme tulorekisteri-ilmoittamisen sekä huomioimme lainsäädännön ajantasaiset tiedot sekä vuosilomapäivien kertymisen.

Voimme hoitaa puolestasi myös tuki- ja sairauspäivärahahakemukset sekä muut mahdolliset hakemukset ja viranomaisilmoitukset.


Neuvomme sinua kaikissa palkka- ja henkilötohallintoon liittyvissä asioissa aina työsopimuksen solmimisesta eläkeasioihin saakka. 

TILITOIMISTOPALVELUT

Rakennamme jokaisen asiakkaan kanssa yrityksen sen hetkisiä tarpeita vastaavan ja joustavan palvelukokonaisuuden, joka mukautuu yrityksen kehittyessä ja kasvaessa tai toimintamallien muuttuessa. Kaikkea ei tarvitse siis ulkoistaa kerralla.

Hoidamme lakisääteisen kirjanpidon sekä kuukasittaiset tai vuosittaiset viranomaisraportit kuten oma-aloitteiset veroilmoitukset ja eri yhtiömuotojen veroilmoitukset. Toimitamme sovitun mukaisesti kuukausittain, vuosittain tai neljännesvuosittain tulosraportit sähköpostiisi vertailutietojen ja tulosanalyysin kanssa.

Voit ulkoistaa meille myös osto- ja myyntilaskujen käsittelyn. E-laskut tulevat automaattisesti ostolaskujen kierrätysohjelmaan, paperiset laskut skannaamme sinne ja voimme hoitaa myös laskujen maksatuksen, jolloin asiakas hoitaa itse vain laskujen tarkistuksen ja hyväksynnän ostoreskontrassa. Myyntilaskut voimme hoitaa aina laskutuksesta ja lähetyksestä alkaen tai sitten voit ulkoistaa meille ainoastaan suoritusten seurannan ja kirjanpitoon viennin.

Tilinpäätöksen ja siihen tarvittavan materiaalin keräyksen huolehdimme aina ajallaan ja kaikkien määräysten ja pykälien mukaisesti. 

IMG_3863.JPG
FennoaIrmaRaili12_edited.jpg

SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO

Sähköinen taloushallinto antaa yrityksellesi reaaliaikaista tietoa ja helpottaa yrityksen arkitoimintoja sekä nopeuttaa taloushallinnon hoitamista. Sähköisen taloushallinnon yhteiskäyttöohjelmat mahdollistavat asiakasyrityksen ja tilitoimiston toimimisen samassa ohjelmassa sekä mutkattoman ja ajantasaisen tiedon välittymisen.


Mikäli vain nettiyhteys löytyy, on mahdollista hyväksyä ostolaskuja, tehdä myyntilaskutusta tai tarkastella talouden raportteja missä vain, milloin vain. Myös kuitit ja muut kirjanpidon tositteet sekä tärkeät asiakirjat pyritään kaikki toimittamaan ja säilyttämään sähköisenä, jotta mappien kanniskelulta ja tilaa vievältä säilyttämiseltä vältyttäisiin.

Käytössämme sähköisen taloushallinnon ohjelmistoina meillä ovat selainpohjaiset Visma Fivaldi ja Fennoa

Lähtökohtaisesti olemme sähköisen taloushallinnon kannalla, mutta emme kuitenkaan pakota asiakasta sähköisyyteen, mikäli vähäisillä tositemäärillä paperinen kirjanpito olisi edullisempi ja jopa helpompi tapa toimia.

KONSULTOINTI JA AVUSTAVAT TOIMISTOTYÖT

Olemme tukenasi yrityksesi kaikissa tarpeissa aina avustavista toimistotöistä, kuten pöytäkirjojen laatiminen tai tilastokyselyiden täyttäminen, aina laajempiin konsultointeihin.

Yritystoiminnan ja prosessien kehittäminen, toimintamallien uudelleen tarkastelu ja muuttaminen sekä erilaisten projektien toteuttaminen ovat meille tuttuja. Olemme mielellämme asiakkaan tukena kehittämässä ja toteuttamassa yrityksen uutta ja tehokkaampaa arkea. 

Konsultointia ja laajempaa selvitystä vaativia tilanteita voivat olla mm. yrityksen perustaminen, yritysmuodon muutokset, yrityksen lopettaminen, yrityskauppa ja sukupolvenvaihdokset, osakekaupat, ennakkoratkaisujen hakeminen tai työsopimusasiat.


Seuraamme myös jatkuvasti alati muuttuvaa lainsäädäntöä sekä viranomaistahojen ohjeistuksia. Ilmoitamme asiakkaalle omatoimisesti, mikäli huomaamme jotain muutoksia, jotka asiakkaan tulisi ottaa huomioon omassa yritystoiminnassaan.

Lähikuva.JPG
Palvelut: Files
bottom of page